OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘEΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚIΑΣΗΣ

Ηλικία ενοικιαστή και οδηγών: Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 21 έτη & με δίπλωμα οδήγησης 2 χρόνια πριν την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης. Το μέγιστο όριο είναι τα 65 έτη, για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή να έχει μετατραπεί σε Διεθνή Άδεια Οδήγησης η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το δίπλωμα οδήγησης της χώρας του οδηγού.

Τρόπος πληρωμής: Για την ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πιστωτική κάρτα, έστω κι εάν ο ενοικιαστής τελικά εξοφλήσει την ενοικίαση με μετρητά ή χρεωστική κάρτα. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που έχει γίνει ειδική συμφωνία.

Εγγυήσεις ενοικίασης: Για την ενοικίαση ενός οχήματος είναι απαραίτητη μια πιστωτική κάρτα (Visa, Master Card), ακόμη και αν η πληρωμή γίνει σε μετρητά για λόγους εγγύησης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που έχει γίνει ειδική συμφωνία. Η εγγύηση χρησιμοποιείται στην περίπτωση που προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. ζημιές σε ελαστικά ή κάτω μέρος, τροχαίες παραβάσεις, καύσιμο που λείπει κλπ.). Στην περίπτωση αυτή υπάρχει και επιπλέον χρέωση 25€ (+ΦΠΑ) για έξοδα υπαλλήλου προς διεκπεραίωση της έλλειψης/ζημιάς.

Πολιτική καυσίμου: Το όχημα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμου που παραδόθηκε, διαφορετικά χρεώνεται το κόστος του καυσίμου που λείπει συν τα έξοδα υπαλλήλου προς διεκπεραίωση 7€. Δεν επιστρέφονται ούτε συμψηφίζονται χρήματα για επιπλέον καύσιμο. Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου που έχει μισθώσει και να γεμίζει κάθε φορά το ρεζερβουάρ με τον τύπο του καυσίμου που απαιτείται.

Ασφαλιστικές καλύψεις: Τα οχήματα ενοικιάζονται με απλή ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη προς τρίτους μέχρι τα εκάστοτε οριζόμενα από το νομό ποσά). Παρέχεται η δυνατότητα μικτής ασφαλιστικής κάλυψης (CDW) με απαλλαγή που ξεκινάει από1000€ (+ΦΠΑ) ανάλογα το αυτοκίνητο. Η ασφάλεια αυτή διατίθεται προαιρετικά με πρόσθετη χρέωση ανά ημέρα και η οποία περιλαμβάνει: ολική κλοπή, πυρκαγιά από τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά . Ισχύουν πάντα οι όροι του ασφαλιστηρίου συμβολαίου μεταξύ της εκμισθώτριας και της εκάστοτε ασφαλιστικής. Δεν καλύπτονται ζημιές σε κάτω μέρος, ζάντες, τάσια, ελαστικά, καθρέπτες, κεραία, κρύσταλλα και εσωτερικό. Ο ενοικιαστής δεν καλύπτεται, σε περίπτωση κλοπής όλου ή μέρους του αυτοκινήτου, που προκλήθηκε από αμέλειά του και θα πρέπει να προσκομίζεται απαραίτητα το κλειδί του οχήματος. Καμία ασφαλιστική κάλυψη ΔΕΝ ισχύει κατά τη μεταφορά του οχήματος με πλοίο, αν διαπιστωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών, για ζημιές που προκλήθηκαν από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, για απώλεια προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο όχημα για ατυχήματα που προκλήθηκαν με οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο, για απώλεια ή καταστροφή κλειδιού του οχήματος για απώλεια ή καταστροφή συσκευών GPS Navi, παιδικών καθισμάτων, αλυσίδων χιονιού ή άλλου πρόσθετου εξοπλισμού.

Τα παιδικά καθίσματα τοποθετούνται πάντα από τον μισθωτή.


Το κόστος ζημιάς ή απώλειας του αυτοκινήτου καταβάλλονται ακόμα και εάν ο ενοικιαστής καλύπτεται ασφαλιστικά από την πιστωτική του κάρτα ή κάποια Τρίτη υπηρεσία ασφάλισης. Σε αυτή την περίπτωση, ο ενοικιαστής υποχρεούται να πληρώσει στην DS-TRADE MON IKE (VANCAR) ολόκληρο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του αυτοκινήτου, το οποίο στη συνέχεια θα διεκδικήσει ο ίδιος από την πιστωτική κάρτα του ή τον άλλο φορέα ασφάλισης.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ.

Επιπλέον Οδηγός: Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, μόνο ο δηλωμένος οδηγός καλύπτεται από τις παραπάνω ασφάλειες. Σε περίπτωση που και άλλοι οδηγοί πρόκειται να οδηγήσουν το μισθωμένο όχημα, θα πρέπει να δηλωθούν στο μισθωτήριο συμβόλαιο κατά την έναρξη της ενοικίασης. Απαιτούμενα έγγραφα είναι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και άδεια οδήγησης σε ισχύ. Η υπηρεσία πρόσθετου οδηγού χρεώνεται ανά ημέρα.

Παραλαβή και επιστροφή οχήματος: Παραδόσεις/Επιστροφές οχημάτων σε άλλη τοποθεσία χρεώνεται πρόσθετα με 25€. Αποστάσεις μεγαλύτερες των 40km από το κοντινότερο κατάστημα της KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS μπορούν να κανονιστούν κατόπιν ζήτησης με πρόσθετη χρέωση 0,50€/χλμ. (ελάχιστη χρέωση 35€). Παραδόσεις/Επιστροφές οχημάτων εκτός ωραρίου λειτουργίας (από 20:01 έως 08:59) επιβαρύνονται με 25€.

  • Απαγορεύεται η οδήγηση εκτός των ελληνικών συνόρων, η οδήγηση σε χωματόδρομους, η μεταφορά βαριών αντικειμένων και γενικότερα η κακή χρήση.
  • Ισχύουν χρεώσεις έως και 120€ για ειδικό καθαρισμό σε οχήματα που θα επιστραφούν με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό (π.χ. λεκέδες από φαγητό, καφέ κλπ, τρίχες ζώων) που υποδηλώνει κακή χρήση.

Διαχειριστικά έξοδα: Στην περίπτωση ατυχήματος ή ζημίας στο όχημα, υπάρχει μη επιστρεφόμενη χρέωση 62,00€.

Μεταφορά με πλοίο, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη έγκριση της KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS

Τροχαίες παραβάσεις-Πρόστιμα: Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει πλήρης ευθύνη για τυχόν τροχαίες παραβάσεις και υποχρεούται να εξοφλήσει τις όποιες οφειλές στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί το ποσό της παράβασης συν το ποσό αναφερόμενο ως «Διαχειριστικά έξοδα».

Ακύρωση κράτησης: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 15 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, επιστρέφεται ολόκληρο το προπληρωμένο ποσό. Για ακυρώσεις εντός του διαστήματος των 15 ημερών πριν την αναχώρηση η KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS θα επιστρέψει το ποσό, αφαιρώντας το κόστος που αντιστοιχεί σε μία (1) ημέρα ενοικίασης.

Σε όλες τις ενοικιάσεις υπάρχει χλμ. περιορισμός/ημέρα ο οποίος & αναφέρεται στο συμβόλαιο μίσθωσης, το επιπλέον κόστος είναι είναι 0,10€/χλμ. Οι τύποι των αυτοκινήτων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικοί. Σε ειδικές περιπτώσεις, η KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιονδήποτε τύπο αυτοκινήτου με άλλον της ίδιας κατηγορίας (ή ανώτερης), χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στις περιπτώσεις που η ενοικίαση ξεπερνάει τις 30 ημέρες, το όχημα θα πρέπει να έρχεται στις εγκαταστάσεις μας κάθε μήνα για τεχνικό έλεγχο. Στις περιπτώσεις που το όχημα είναι εκτός Αθηνών θα επισκέπτεται συνεργαζόμενο συνεργείο.

Η εταιρεία KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS δεν προσφέρει αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του μισθωμένου από τον πελάτη όχημα, εκτός και αν έχει γίνει ειδική συμφωνία.

Gps οχημάτων:


-Στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων του νέου Κανονισμού 2016/679, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον συμβαλλόμενο/η μισθωτή/τρια ότι για λόγους έννομου συμφέροντος της εταιρείας μας και πιο συγκεκριμένα για την ασφάλεια των οχημάτων σε περιπτώσεις κλοπής, φθοράς ή οποιασδήποτε άλλης ποινικά αξιόποινης πράξης, υπάρχουν εγκατεστημένα GPS trackers που είναι ενεργοποιημένα όλο το 24ωρο. Καταγραφή αυτών θα γίνεται διακριτικά χωρίς να θίγονται δεδομένα προσωπικής ή άλλης φύσεως.

-Η Εταιρία μας δεν διαβιβάζει, δεν κοινοποιεί, δεν γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Η εταιρία μας ενδέχεται να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε αιτήματα δικαστηρίων, δικαστικών αρχών, κυβερνητικών ή αρχών επιβολής του νόμου είτε όπου απαιτείται ή είναι συνετό να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, τις δικαστικές αποφάσεις ή τους κανόνες ή εντολές δικαστηρίων ή δικαστικών αρχών. Γνωστοποιήσεις προσωπικών δεδομένων ενδέχεται επίσης να απαιτούνται για ελέγχους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια και/ή για έρευνα είτε απάντηση σε κάποιο παράπονο ή απειλή ασφαλείας.

Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Η KRYSTALLIS TOURS & TRAVELS δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Με την παραλαβή του οχήματος υπογράφεται αντίστοιχη σύμβαση μίσθωσης που περιέχει τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις.

0 Σχόλια